Vijazz – Vilafranca del Penedes

logo ViJazz

 

 

 

 

 

Els propers 3, 4 i 5 juliol tindrà lloc la Fira Vijazz a Vilafranca del Penedès.
Vijazz és la Fira de vins a consumidor final més important de Catalunya (fira amb més de 40 marques comercials de vi i cava) i un festival de jazz gratuït d’altíssim nivell.
En l’edició 2008 el nombre de visitants va ser de 35.000, i la perspectiva per aquesta nova edició, encara és més alta.
Per aquest motiu l’Institut Català del Suro ha signat un acord amb l’Acadèmia Tastavins del Penedès, organitzadors de l’event, per el qual s’explicita la col·laboració d’aquest consorci públic a través de la cessió d’uns taps de suro marcats amb el logotip de Vijazz i del mateix ICSuro que romandran per els estands de vins i caves, així com les diferents localitzacions muntades per a l’ocasió.  www.vijazzpenedes.com

By | 2017-03-09T15:59:06+00:00 julio 3rd, 2009|Vinos y bodegas|0 Comments

About the Author:

No Comments

  1. Leonidas 20 julio, 2009 at 2:58 pm - Reply

    magnifico articulo el de la trufa del desierto,en el que combina sabiamente gastronomia e historia.para los aficionados al mundo culinario es una suerte contar con peridistas como usted,que busca la noticia incansablemente desde los hielos articos hasta los desiertos africanos.espero impaciente sus nuevos articulos.

Leave A Comment